Unitati de pompare duble

O unitate de pompare la presiune ridicata montata pe un skid, un camion sau o remorca. Unitatea este formata dintr-un sistem de pompare la inalta presiune, cu toate comenzile necesare, instrumente de masura si un sistem hidraulic pentru  conduce echipamentul de manipulare a fluidelor.

Doua (2) motoare Diesel CAT, Detroit sau Cummins, concepute la 630 BHP, radiator cu ventilator cu lama antistatica, curele antistatice si protectie ventilator, demaror electric, alternator, compresor de aer, filtru de aer de tip uscat, toba de esapament cu arestor scantei si sistem electronic de control cu inchidere de siguranta pentru presiune joasa, temperatura ridicata a apei si nivel de antigel scazut.

Doua (2) transmisii automate CAT sau Allison, carcasa antiumezeala, flanse de legatura de tip 1810, programate pentru schimbarile de viteza automata, cu marsarier-ul blocat, schimbare de viteze electric, iar vitezele superioare vor fi blocate pentru a preveni pompa sa depaseasca parametrii maximi de functionare.

 

 

double pumping units