Bine ati venit pe blogul Isotech!

Am lansat acest blog pentru a oferi informatii utile despre industria de petrol si gaze. Fie ca este vorba despre cele mai recente stiri, sau despre noutati legate de activitatea companiei Isotech, vom utiliza acest blog ca mijloc de comunicare.

Printre subiectele care vor fi dezbatute pe larg pe blogul Isotech, veti gasi in mod regulat noutati din industria de petrol si gaze, precum si alte alte subiecte conexe, prezentate intr-o maniera clara si concisa, astfel incat vor putea fi usor de parcurs, indiferent ca sunteti experti in industria respectiva sau pur si simplu interesati de stirile din domeniu.

Toate subiectele tratate aici se bazeaza pe o documentare temeinica, din surse diferite: mass-media, specialisti si experti care ofera analize pertinente a celor mai importante subiecte ale momentului, precum si prin monitorizarea blogurilor de specialitate.

Blogul Isotech este un spatiu in care ne impartasim opiniile si ideile, inspirati de progresele care au loc in industria de petrol si gaze. Desi abordarea noastra nu este atat de ambitioasa incat sa transformam acest blog intr-un portal de stiri, ne dorim sa cream un spatiu in care cei care lucreaza in industrie sau cei care sunt doar interesati de cele mai recente stiri pot gasi informatii utile.

Bineinteles, incurajam discutiile pertinente, realizate intr-o maniera civilizata, asa ca puteti posta comentarii relevante pentru subiectele tratate in articolele publicate pe blogul Isotech, ne puteti adresa intrebari sau puteti propune subiecte despre care ati dori sa aflati mai multe informatii. Singura noastra cerinta este ca orice comentariu sa nu contina un limbaj abuziv sau insultator la adresa altor persoane sau la adresa companiei, ci sa se foloseasca un limbaj civilizat. Ne rezervam dreptul de a modera comentariile intainte de publicare, pentru a evita comentariile tip SPAM.

Nu in ultimul rand, dorim sa va multumim pentru atentie si nu uitati sa verificati blogul periodic, deoarece acesta va fi actualizat in mod regulat.

new Isotech blog