Viziune. Solutii pentru tehnologia viitorului

Viziunea noastra cuprinde principiile dupa care ne ghidam pentru a continua sa crestem pe viitor. Ne dorim sa fim o companie caracterizata prin eficienta si flexibilitate. Ne dorim sa consolidam si sa extindem reteaua de clienti si parteneri, pentru a dezvolta impreuna proiecte de durata. Totodata, in portofoliul nostru includem numai produse calitative, care pot satisface cerintele si nevoile clientilor nostri.

De asemenea, unul dintre telurile noastre in plan intern este de a mentine un mediu de lucru in cadrul companiei, in care toti angajatii sa se simta inspirati si impulsionati pentru a obtine cele mai bune performante.

Nu in ultimul rand, suntem decisi sa ne implicam cat mai mult si sa sprijinim actiuni derulate in folosul comunitatii.

Misiune. Profesionalism si determinare

Principala noastra misiune este de a asigura satisfactia clientilor nostri, respectand orice angajament asumat, fara a pierde din vedere factorul uman. In functie de aceasta misiune, ne centram toate actiunile si deciziile pe care le efectuam in cadrul companiei.

Valori in care credem

Credem in performanta. Experienta, increderea si principiile pe care le utilizam in toate relatiile noastre de afaceri sunt factori care ne ajuta sa atingem un grad inalt de performanta.

Credem in conectivitate. Pentru noi, orice relatie de afaceri presupune o buna comunicare din partea ambelor parti, pentru a intelege cel mai bine nevoile fiecarui client in parte. Acest lucru ne ajuta sa realizam conexiuni intre clienti si partenerii nostri de afaceri, pentru identificarea si furnizarea celor mai bune solutii.

Credem in puterea informatiei. Compania noastra s-a dezvoltat in urma unei pasiuni si a unui devotament care ne-a impulsionat sa devenim cat mai buni in aceasta industrie. Prin urmare, stim ca este important sa continuam munca noastra de cercetare, documentare si informare, pentru a oferi la randul nostru expertiza noastra clientilor si partenerilor de afaceri.

Credem in evolutie. Orice proiect de succes este un proiect care evolueaza constant spre bine. De aceea, ISOTECH este o companie care evolueaza cu fiecare proiect pe care il duce la bun sfarsit, prin faptul ca punem accent pe imbunatatirea constanta a resurselor folosite, de la tehnologia implicata in procesul de asamblare, pana la valorificarea optima a potentialului angajatilor nostri.

Credem in flexibilitate. Un mediu de lucru modern, indiferent de domeniu sau de industrie se caracterizeaza prin nevoia de adaptare la schimbare. Acest principiu il aplicam si noi in toate proiectele noastre, asa ca suntem deschisi la noi provocari, deoarece avem capacitatea de a ne adapta la schimbarile necesare.

Credem in oameni. O companie este la fel de buna pe cat sunt si angajatii sai. De aceea, ISOTECH sprijina crearea si dezvoltarea unui mediu de lucru bazat pe integritate, munca in echipa, comunicare si recunoasterea meritelor. Astfel, suntem convinsi ca angajatii nostri depun toate eforturile necesare pentru a indeplini cerintele unui proiect.

Credem in implicare sociala. Consideram ca este de datoria oricarei companii de a se implica in viata comunitatii in mijlocul careia isi desfasoara activitatea. Noi ne-am propus sa facem acest lucru prin implicare noastra si sprijinul diferitelor proiecte si evenimente care au loc in cadrul comunitatii din care si noi facem parte.


Viziune

Ne straduim sa fim o companie caracterizata prin eficienta si flexibilitate.

Misiune

Punem accentul pe profesionalism si determinare pentru a ne atinge scopurile.

Vreti sa lucrati cu noi?

Contactati-ne

Valorile noastre

  • Performanta
  • Conectivitate
  • Puterea informatiei
  • Evolutie
  • Flexibilitate
  • Implicare sociala