Confidentialitate

Isotech pune o mare valoare asupra vietii private, atat in mediul offline, cat si in cel online. Isotech („noi”, sau „Isotech”) se angajeaza sa mentina confidentialitatea tuturor persoanelor care folosesc www.isotech.ro („Site-ul”).

Acest site poate contine link-uri către alte site-uri web. Prin accesarea lor, va supuneti politicilor de confidentialitate si securitate ale acestor site-uri.

Nici o informatie cu caracter personal (ceea ce inseamna informatiile de identificare personală, inclusiv, fara a se limita la, numele, adresa, numarul de telefon, numele de utilizator si adresa de e-mail) despre utilizator nu este colectata de la utilizatorii acestui site decat daca este ceruta in mod expres si in mod clar, și numai atunci cand utilizatorul o furnizeaza in mod voluntar.

Informatiile cu caracter personal care au fost furnizate de catre utilizatori sunt informatii sigure si se solicita pentru a spori accesul utilizatorului la informatii despre Isotech. Noi folosim doar informatii cu caracter personal furnizate in scopul expres pentru care au fost colectate si numai daca utilizatorul accepta in mod specific utilizarea informatiilor cu caracter personal in scopuri suplimentare. In scopul de a preveni accesul neautorizat si pentru a asigura utilizarea corecta a informatiilor cu caracter personal, am dezvoltat proceduri electronice si manageriale pentru a securiza informatiile furnizate online. In plus, informatiile cu caracter personal nu vor fi partajate cu o terta parte.

Isotech colecteaza date generale referitoate la traficul de pe site pentru o analiza statistica. De asemenea, vom capta anonim informatii cu privire la modul in care utilizatorii interactionează cu site-ul nostru si paginile pe care le viziteaza. Aceste informatii sunt utilizate in scopuri de audit si de revizie si pentru a imbunatati continutul site-ului. Datele pe care le colectam sunt utilizate atat in mod colectiv, cat si individual, pentru a crea o experienta mai buna pentru utilizatorii acestui site. Aceaste informatii nu sunt legate de adresele personale sau de IP-uri.

Ca utilizator al acestui site, care a furnizat informatii cu caracter personal catre Isotech, puteti avea acces la informatiile dvs. personale in scopul corectarii sau actualizarii lor,  sau pentru a sterge informatiile personale pe care le-ati furnizat pe acest site din baza noastra de date.