Termeni si conditii

Introducere

Acest site este detinut de Isotech. Informatia disponibila pe acest website despre Isotech, partenerii nostri de afaceri sau alte parti terte este mentinuta cat mai exacta posibil.

Cu toate acestea, nu putem garanta pentru acuratetea informatiilor. Isotech nu isi asuma nici o responsabilitate pentru eventualele greseli din continutul acestui site.

Accesand acest site, acceptati fara restrictii sau rezerve, urmatorii Termeni Generali de utilizare a site-ului.

Termeni generali de utilizare a site-ului

1. Legea dreptului de autor

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea dreptului de autor. In mod special, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare si procesare in alte medii, inclusiv stocare si procesare prin mijloace electronice se bucura de protectia dreptului de autor. Orice utilizare toatala sau partiala necesita aprobarea in scris din partea Isotech. Atat continutul, cat si structura acestui site sunt protejate prin legea dreptului de autor. Orice reproducere a informatiilor sau a datelor, in mod special utilizarea textelor sau imaginilor produselor (cu exceptia presei) fara permisiunea in scris oferita de Isotech este interzisa.

2. Marci comerciale

Logo-ul Isotech si toate numele produselor si/sau reprezentarile produselor sunt marci inregistrate ale partenerilor, co – partenerilor, membrilor si reprezentantilor legali. Orice utilizare neutorizata su abuzul acestor marci inregistrate este interzisa si reprezinta o violare a legilor cu privire la marcile comerciale, drepturile de autor si alte proprietati intelectuale, precum si a legilor privind competitia loiala.

3. Indicatii cu privire la site-urile terta parte

a. Paginile acestui site pot contine linkuri  ( „hyperlinkuri”) catre alte site-uri care sunt operate de parti terte si ale caror continut nu este cunoscut de Isotech. Isotech doar faciliteaza accesul catre astfel de site-uri si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor. Linkurile catre site-uri terte au menirea sa vaga navigarea mai usoara. Afirmatiile postate pe paginile respective nu ne apartin. Nu ne identificam cu continutul site-urilor terte. In mod special, nu ne asumam responsabilitatea pentru incalcarile prevederilor sau drepturilor partilor terte.

b. Isotech nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de incalcare a dreptului de autor, marcilor inregistrate sau proprietatii intelectuale sau persoanale care se poate intampla pe o pagina accesata printr-un hyperlink.

c. Pentru ordine sau declaratii legale de orice tip, terminarea unui contract intre utilizator si administrator sau intre utilizator si proprietarul site-ului respectiv, va rugam sa consultati termenii si conditiile de utilizare ale site-ului respectiv.

4. Indicatii generale

Orice responsabilitate a companiei Isotech pentru daune provocate de utilizarea acestui website – fara a lua in considerare aspectele legale, inclusiv ofensele – este limitata la daune provocate din intentie sau prin neglijenta grava.